Last Minute|Wellness pobyty|Chalupy

Ubytování v Jižních Čechách s recenzemi

Ubytování Jižní Čechy s nejlepšími recenzemi 2022 / 2023. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2022 / 2023. Luxusní ubytování v Jižních Čechách. Dovolená Jižní Čechy pro rodiny s dětmi levně. Volné termíny 2022 / 2023.

Ubytování v Jižních Čechách s recenzemi 2022 / 2023

Poloha

LH Hotel Dvořák Tábor se nachází v uzavřeném areálu hradu Kotnov v centru jihočeského města Tábor, jehož historické centrum je vyhlášeno za městskou památkovou rezervaci. Hotel vznikl po rozsáhlé rekontrukci historické budovy pivovaru a je správnou volbou pro ubytování v srdci jižních Čech.

Vybavení

Recepce, lobby bar, restaurace, konferenční prostory, wellness (whirlpool, bazén, sauna, pivní lázně, masáže, koupele).

Ubytování

Komfortní prostorné pokoje s TV, telefonem, trezorem, Wi-Fi připojením a koupelnou.

Stravování

Bohaté snídaně formou teplého a studeného bufetu jsou v ceně ubytování, možnost dokoupení polopenze. Součástí hotelu je stylová restaurace La Cave s nabídkou gurmánksých specialit a lobby bar s venkovní letní terasou.

Sport a zábava

Mnoho zajímavých muzeí i historických památek v Táboře, řada galerií, hvězdárna, divadlo, ZOO Tábor, botanická zahrada, Strašidelné podzemí, plavecký bazén a venkovní aquapark v Táboře, cyklistické a in-line stezky, půjčovny lodiček.

Informace

Parkování na nádvoří hotelu a v hotelových garážích - za poplatek.
Místní poplatky - hradí se na místě v hotelu.

Vybavení hotelu

  • Novinka
  • Wellness 2hvězdiček

Obecné informace o této nabídce

Ubytování v Jižních Čechách v zimě 2022 v hvězdičkovém ubytovacím zařízení Lh Dvořák v regionu LH Dvořák, Jižní Čechy v délce 3 dní - 2 nocí. Dovolená je dostupná ve volném termínu od úterý 6. prosince 2022 do čtvrtka 8. prosince 2022 s vlastní dopravou od za 7 dní. Tuto rekreaci nabízí cestovní agentura Invia se stravou formou polopenze. Průměrné hodnocení rekreačního objektu Lh Dvořák na základě 4 hodnotících cestovatelů je 4.8 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie této nabídky: Ubytování v Jižních Čechách s recenzemi, zimní Last Minute, pobytové levně, v aktuální ceně 2790,- Kč.


Ubytování v Jižních Čechách s recenzemi 2022 / 2023
Lh Dvořák
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 2 790 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (4 hodnocení)

Ubytování

V jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (vana nebo sprcha), hudbou v koupelně, značkovou hotelovou kosmetikou, županem a pantoflemi, LCD TV/SAT, minibarem, fénem, telefonem, pokojovým trezorem, radiobudíkem, topením s individuálním nastavením, individuální regulovatelnou klimatizací a připojením k internetu přes Wi-Fi.

Slevy

10% sleva na využití balneo procedur a masáží. Dítě do 3 let bez nároku na služby zdarma.

Obecné informace o této nabídce

Dovolená Hluboká nad Vltavou, Jižní Čechy 2022 / 2023 v zimě v luxusním 5hvězdičkovém ubytovacím zařízení Diamant Wellness & Spa, v délce 8 dní - 7 nocí. Tento pobyt v Jižních Čechách je aktuálně volný v termínu: sobota 24. prosinec až sobota 31. prosinec 2022 s vlastní dopravou a termínem za 25 dní. Využijte výhodnou nabídku pobytu v Jižních Čechách za aktuální cenu 19320,- Kč. Toto ubytování v Jižních Čechách nabízí CA Invia.cz se stravou formou snídaně. Kategorie této nabídky: recenze, zimní Last Minute, pobytové. Hodnocení ubytování v Diamant Wellness & Spa je 4.6 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze). Hodnotilo 9 předchozích návštěvníků.


Ubytování v Jižních Čechách s recenzemi
Diamant Wellness & Spa
★★★★★
👍👍👍👍👍
  • Klimatizace
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Golf
  • Fitness
  • Bezbariérový přístup
  • Domácí zvířata povolena
  • Hotelová restaurace
 
  • 19 320 Kč

Detail

4.6/5 Fantastické (9 hodnocení)

Ubytování

V jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (vana nebo sprcha), hudbou v koupelně, značkovou hotelovou kosmetikou, županem a pantoflemi, LCD TV/SAT, minibarem, fénem, telefonem, pokojovým trezorem, radiobudíkem, topením s individuálním nastavením, individuální regulovatelnou klimatizací a připojením k internetu přes Wi-Fi.

Slevy

10% sleva na využití balneo procedur a masáží. Dítě do 3 let bez nároku na služby zdarma.

Obecné informace o této nabídce

Ubytování v Jižních Čechách v zimě 2023 v luxusním 5hvězdičkovém ubytovacím zařízení Diamant Wellness & Spa v regionu Hluboká nad Vltavou, Jižní Čechy v délce 8 dní - 7 nocí. Dovolená je dostupná ve volném termínu od soboty 31. prosince 2022 do soboty 7. ledna 2023 s vlastní dopravou od za 32 dní. Tuto rekreaci nabízí cestovní agentura Invia se stravou formou snídaně. Průměrné hodnocení rekreačního objektu Diamant Wellness & Spa na základě 9 hodnotících cestovatelů je 4.6 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie této nabídky: Ubytování v Jižních Čechách s recenzemi, zimní Silvestr 2022/2023, pobytové, v aktuální ceně 19320,- Kč.


Ubytování v Jižních Čechách s recenzemi - Diamant Wellness & Spa
Diamant Wellness & Spa
★★★★★
👍👍👍👍👍
  • Klimatizace
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Golf
  • Fitness
  • Bezbariérový přístup
  • Domácí zvířata povolena
  • Hotelová restaurace
 
  • 19 320 Kč

Detail

4.6/5 Fantastické (9 hodnocení)
Dovolená Jižní Čechy 2022 / 2023 v zimě v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Galerie, v délce 8 dní - 7 nocí. Tento pobyt v Jižních Čechách je aktuálně volný v termínu: neděle 29. leden až neděle 5. únor 2023 s vlastní dopravou a termínem za 61 dní. Využijte výhodnou nabídku pobytu v Jižních Čechách za aktuální cenu 8860,- Kč. Toto ubytování v Jižních Čechách nabízí CA Invia.cz se stravou formou polopenze. Kategorie této nabídky: recenze, zimní First Minute, pobytové levně. Hodnocení ubytování v Galerie je 4.6 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze). Hodnotilo 8 předchozích návštěvníků.
Ubytování v Jižních Čechách s recenzemi - Galerie
Galerie
★★★★
👍👍👍👍👍
 
  • 8 860 Kč

Detail

4.6/5 Fantastické (8 hodnocení)
Ubytování v Jižních Čechách na jaře 2023 v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Galerie v regionu Jižní Čechy v délce 5 dní - 4 nocí. Dovolená je dostupná ve volném termínu od pátku 10. března 2023 do úterý 14. března 2023 s vlastní dopravou od za 101 dní. Tuto rekreaci nabízí cestovní agentura Invia se stravou formou polopenze. Průměrné hodnocení rekreačního objektu Galerie na základě 8 hodnotících cestovatelů je 4.6 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie této nabídky: Ubytování v Jižních Čechách s recenzemi, jarní First Minute, pobytové levně, v aktuální ceně 5040,- Kč.
Ubytování v Jižních Čechách s recenzemi - Galerie
Galerie
★★★★
👍👍👍👍👍
 
  • 5 040 Kč

Detail

4.6/5 Fantastické (8 hodnocení)
Dovolená Jižní Čechy 2022 / 2023 na jaře v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Galerie, v délce 5 dní - 4 nocí. Tento pobyt v Jižních Čechách je aktuálně volný v termínu: středa 17. květen až neděle 21. květen 2023 s vlastní dopravou a termínem za 169 dní. Využijte výhodnou nabídku pobytu v Jižních Čechách za aktuální cenu 5040,- Kč. Toto ubytování v Jižních Čechách nabízí CA Invia.cz se stravou formou polopenze. Kategorie této nabídky: recenze, jarní First Minute, pobytové levně. Hodnocení ubytování v Galerie je 4.6 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze). Hodnotilo 8 předchozích návštěvníků.
Ubytování v Jižních Čechách s recenzemi - Galerie
Galerie
★★★★
👍👍👍👍👍
 
  • 5 040 Kč

Detail

4.6/5 Fantastické (8 hodnocení)
Ubytování v Jižních Čechách na jaře 2023 v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Galerie v regionu Jižní Čechy v délce 5 dní - 4 nocí. Dovolená je dostupná ve volném termínu od pondělí 29. května 2023 do pátku 2. června 2023 s vlastní dopravou od za 181 dní. Tuto rekreaci nabízí cestovní agentura Invia se stravou formou polopenze. Průměrné hodnocení rekreačního objektu Galerie na základě 8 hodnotících cestovatelů je 4.6 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie této nabídky: Ubytování v Jižních Čechách s recenzemi, jarní First Minute, pobytové levně, v aktuální ceně 5040,- Kč.
Ubytování v Jižních Čechách s recenzemi 2022 / 2023 - Galerie
Galerie
★★★★
👍👍👍👍👍
 
  • 5 040 Kč

Detail

4.6/5 Fantastické (8 hodnocení)
Dovolená Jižní Čechy 2022 / 2023 v létě v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Galerie, v délce 5 dní - 4 nocí. Tento pobyt v Jižních Čechách je aktuálně volný v termínu: středa 14. červen až neděle 18. červen 2023 s vlastní dopravou a termínem za 197 dní. Využijte výhodnou nabídku pobytu v Jižních Čechách za aktuální cenu 5040,- Kč. Toto ubytování v Jižních Čechách nabízí CA Invia.cz se stravou formou polopenze. Kategorie této nabídky: recenze, letní First Minute, pobytové levně. Hodnocení ubytování v Galerie je 4.6 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze). Hodnotilo 8 předchozích návštěvníků.
Ubytování v Jižních Čechách s recenzemi 2022 / 2023 - Galerie
Galerie
★★★★
👍👍👍👍👍
 
  • 5 040 Kč

Detail

4.6/5 Fantastické (8 hodnocení)
Ubytování v Jižních Čechách v létě 2023 v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Galerie v regionu Jižní Čechy v délce 5 dní - 4 nocí. Dovolená je dostupná ve volném termínu od čtvrtka 22. června 2023 do pondělí 26. června 2023 s vlastní dopravou od za 205 dní. Tuto rekreaci nabízí cestovní agentura Invia se stravou formou polopenze. Průměrné hodnocení rekreačního objektu Galerie na základě 8 hodnotících cestovatelů je 4.6 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie této nabídky: Ubytování v Jižních Čechách s recenzemi, letní First Minute, pobytové levně, v aktuální ceně 5040,- Kč.
Ubytování v Jižních Čechách s recenzemi 2022 / 2023 - Galerie
Galerie
★★★★
👍👍👍👍👍
 
  • 5 040 Kč

Detail

4.6/5 Fantastické (8 hodnocení)
Dovolená Jižní Čechy 2022 / 2023 v létě o prázdninách v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Galerie, v délce 5 dní - 4 nocí. Tento pobyt v Jižních Čechách je aktuálně volný v termínu: sobota 8. červenec až středa 12. červenec 2023 s vlastní dopravou a termínem za 221 dní. Využijte výhodnou nabídku pobytu v Jižních Čechách za aktuální cenu 5040,- Kč. Toto ubytování v Jižních Čechách nabízí CA Invia.cz se stravou formou polopenze. Kategorie této nabídky: recenze, letní First Minute, pobytové levně. Hodnocení ubytování v Galerie je 4.6 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze). Hodnotilo 8 předchozích návštěvníků.
Galerie
Galerie
★★★★
👍👍👍👍👍
 
  • 5 040 Kč

Detail

4.6/5 Fantastické (8 hodnocení)

Zobrazeno 1-10 z 700 nalezených

Ubytování v Jižních Čechách 2022/2023 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené v Jižních Čechách podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy do Jižních Čech vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené v Jižních Čechách vybráním příslušného měsíce:

Nevybrali jste si v Jižních Čechách žádný vhodný pobyt? Můžete se zkusit ubytovat v chatách, chalupách a chaloupkách v Jižních Čechách a dalších oblíbených lokalitách v České republice Chaty a chalupy k pronájmu 2022.

Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Šumava recenze nebo Vysočina recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například Znojmo recenze případně Adršpach recenze.


Termíny ubytování v Jižních Čechách můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2022 a 2023. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Jižní Čechy All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava do Jižních Čech - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu v Jižních Čechách - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování v Jižních Čechách podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou v Jižních Čechách s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2022 a 2023 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou v Jižních Čechách.