Dovolená|Penziony|Ubytování

Ubytování Jižní Čechy s recenzemi 2021

Jižní Čechy s nejlepšími recenzemi. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2021. Luxusní ubytování v Jižních Čechách. Dovolená Jižní Čechy pro rodiny s dětmi levně.

Jižní Čechy s nejlepšími recenzemi

Chata Viola - Dolní Pěna
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 9 989 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Jižní Čechy, v okresu Jindřichův Hradec - Dolní Pěna. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata Viola - Dolní Pěna, je v délce 7 dní, v termínu od 26. června 2021 do 3. července 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 9989 Kč.
Chalupa Dubné - Dubné
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 6 238 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (31 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Jižní Čechy, v okresu České Budějovice - Dubné. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Dubné - Dubné, je v délce 7 dní, v termínu od 26. června 2021 do 3. července 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 6238 Kč.
Chalupa Jistebníček - Rožmitál na Šumavě
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 28 973 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (5 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Jižní Čechy, v okresu Český Krumlov - Rožmitál na Šumavě. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Jistebníček - Rožmitál na Šumavě, je v délce 7 dní, v termínu od 26. června 2021 do 3. července 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 28973 Kč.
Chalupa U Nežárky - Stráž nad Nežárkou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 14 000 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (2 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Jižní Čechy, v okresu Jindřichův Hradec - Stráž nad Nežárkou. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa U Nežárky - Stráž nad Nežárkou, je v délce 7 dní, v termínu od 26. června 2021 do 3. července 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 14000 Kč.
Chalupa Jistebníček - Rožmitál na Šumavě
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 28 973 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (5 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Jižní Čechy, v okresu Český Krumlov - Rožmitál na Šumavě. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Jistebníček - Rožmitál na Šumavě, je v délce 7 dní, v termínu od 10. července 2021 do 17. července 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 28973 Kč.
Chalupa Dubné - Dubné
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 9 030 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (31 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Jižní Čechy, v okresu České Budějovice - Dubné. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Dubné - Dubné, je v délce 7 dní, v termínu od 14. srpna 2021 do 21. srpna 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 9030 Kč.
Chalupa Dubné - Dubné
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 9 030 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (31 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Jižní Čechy, v okresu České Budějovice - Dubné. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Dubné - Dubné, je v délce 7 dní, v termínu od 21. srpna 2021 do 28. srpna 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 9030 Kč.
Chata S rybolovem - Košice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 13 531 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (5 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Jižní Čechy, v okresu Tábor - Košice. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata S rybolovem - Košice, je v délce 7 dní, v termínu od 28. srpna 2021 do 4. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 13531 Kč.
Chalupa Dubné - Dubné
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 6 566 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (31 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Jižní Čechy, v okresu České Budějovice - Dubné. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Dubné - Dubné, je v délce 7 dní, v termínu od 28. srpna 2021 do 4. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 6566 Kč.
Chata S rybolovem - Košice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 13 531 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (5 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Jižní Čechy, v okresu Tábor - Košice. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata S rybolovem - Košice, je v délce 7 dní, v termínu od 4. září 2021 do 11. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 13531 Kč.

Zobrazeno 1-10 z 1173 nalezených

Ubytování v Jižních Čechách 2021/2022 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené v Jižních Čechách podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy do Jižních Čech vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené v Jižních Čechách vybráním příslušného měsíce:

Nevybrali jste si v Jižních Čechách žádný vhodný pobyt? Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Orlické hory recenze nebo Pálava recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například Praha recenze případně Rožnov recenze. Nevíte ještě kokrétní lokalitu v České Republice? Vybírejte tedy ze všech pobytů v ČR: ubytování v ČR 2021.


Termíny ubytování v Jižních Čechách můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2021 a 2022. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Jižní Čechy All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava do Jižních Čech - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu v Jižních Čechách - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování v Jižních Čechách podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou v Jižních Čechách s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2021 a 2022 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou v Jižních Čechách.